Trošku pocitová
Anotace: Báseň/Nebáseň ze "Zmatených výlevů" Tak trošku...... smutná?
Lesknoucí se oči
sevřené rty
a pocity
co bodají
černá obloha
přes slunečno
stále černá
Dnes
jako dřív
kámen na plicích
a hlava
v jednom ohni
oči sklopený
Každý pohyb
malátný
a bolavý
energie mojí
požírač
Je jaro
zase
bez Tebe
tak sama
i když to tak není
tady někde
upadá moje snění
.
Kéž bych
mohla být
každou vteřinu
s mým
milovaným
Andreasem
Zahnat umí
všechen žal
a smích ten
kolem zní
tak samovolně
Jenom pohladí
a člověk
naději zas má
Zlehka políbí
a člověk už
není sám
Teď mi tu moc chybí =o/
Přečteno 356x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Indigo, whiolet, Churry, bird225, Alex Foster, LucQa
Komentáře (1)
Komentujících (1)