Gilotina
Anotace: Nezbývá nic jiného, než napočítat do sta...
Rozverná žena,
nelehkých mravů,
kojí tvou touhu,
hlídá tvou hlavu.
V klínu ti spočne,
a leží jen leží,
zvednout ji nemůžeš,
vše kolem běží...
Život ti utíká,
přímo jen před nosem,
ty prostě nemůžeš,
pohnout svým kokosem...
Zmíněná žena zlých mravů,
co hlídá tvou hlavu,
- gilotina ostrá,
nezbývá ti víc už jen,
než napočítat do sta...
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, bird225, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)