V hrsti téhle noci
Anotace: inspirována hudbou...
V hrsti téhle dlouhé noci,
propadám se do Tvé moci.
Jsi mocný pán mých snů,
už je to tak několik dnů...
Konečně jsem volná,
však v hrsti těchto nocí.
Našlapuji tiše, zvolna,
jsem jedna z těch, co prosí...
Propadám se do temnoty,
chápu to až za úsvitu.
Zavíráš mě do samoty,
neznám cestu k úkrytu...
Nemám žádný cíl,
i když přede mnou je cesta.
Chci po stopách víl
zmizet z tohoto města...
Přečteno 411x
Tipy 50
Poslední tipující: Isquieasuus, Ariella13, NiQuS, Bíša, losscar, Holis, Vlk v rouše, s.e.n, BARBYE, kleopatra.sedma, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)