Hmota
V roztávající naději
chladného tepla doteků
oddalujících se dlaní
vzájemné hraní
srdečního rytmu
a úsměv harmoniky
se nekoná
Rozervaná tvář
praská
v srdci uvadá
růže
Smršťuje se kůže
svíčka na náhrobku
se ztrácí
jako havran
jehož nosím v duši
Léčivou vodou
životního lektvaru
zkropím poslední
svit záře
Ztratí se stopy
poslední cesty
v páře temna
Není o co stát
Mizím v plamenech
žár proudí
když lidé předem
Soudí
Ztrácím se před zraky
přízraků
v temnu
Mám možnost
jednu
Druhá dlaň zmizela
v kaluž hmoty
vonných vzpomínek
v kleci
z vosku
Tak hoďte si kostku
a nechte mě tát
na mramoru
plnit slova
poslední
Slova bez
významu
Přečteno 273x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Stoneman, Petbab, labuť, Dedillope, Bíša, enigman, just me, WAYWARD, Lenullinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)