No jo, hodně zajímavá práce. Rozhodně stojí za více přečtení a možná i za za víc:-)
26.04.2009 09:12:00 | kikis
Xenofobní nálada, flegmatická tvář..dobře ty ;-)
Hodně to zapůsobí, rozhodně dobrá práce..fajn lyrika!
Měnit svůj osud - nevím, ale myslíš že je dobrý měnit osud, když je to možné? V některých případech jako extrémní bída určitě jo, ale..když nejde o krk..no nevím, je to na přemýšlení :-)
15.04.2009 22:30:00 | Chancer