Anotace: Je to jako sen..snad sním.. doufám, že až bude ráno, se z té noční můry probudím... //zář modrých očí už nespatřím...//prosím..
Super, super,super, nevím co jiného mám říct! :-) Drž se andílku :o)
27.04.2009 15:57:00 | PPetrushka
.. mě nezbyla ani ta ironie
smutek je to jediné, co tu zbylo
co tu - ve mně - je ..
16.04.2009 19:47:00 | Gabi
Být jiný díky někomu nebo být stále stejný bez nikoho? Toť otázka :-)
15.04.2009 22:56:00 | Chancer