Bez nápadu na název
Ruce bloudí samy ve tmě,
oči za světlem se hrnou,
všechno náhle krásně bledne.
Plno světla, šťastnou vlnou.
Dívka co moc přemýšlí,
hodnotí svůj život, sebe,
a najednou nemyslí,
jen vnímá tu krásu, nebe.
Unášena silným větrem,
lehce se zachvěje,
zabalena tlustým svetrem,
bez důvodů se směje.
Život je přece krásný,
i když ji nikdo nechápe.
Každý ten okamžik spásný,
to čerstvý vzduch opláchne.
Ale to jí nevadí,
ví co chce a jde si za svým,
a komu se to nelíbí,
pohrdá tím psaním marným.
- Nechte ji snít -
- když bude chtít -
- bude to mít -
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, rry-cussete
Komentáře (0)