Čas umřít
Anotace: nemám ráda tyhle stavy
Cejtit se tak jednou,
tak děsně moc super.
Že bych si řekla :
Tak a teď je čas umřít,
už jsem poznala co jsem měla.
Buď ať chvíle trvá navěky,
nebo je smrtí zastavena.
Umřít takhle jednou,
v rukou důkaz lásky.
Měsíc by svítil na cestu
a ty bys umřel taky.
Možná tohle nepochopíš.
Oči nikdy nezavřeš.
Místo mezi nebem a zemí,
navěkdy dole zůstaneš
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: micátko, Grungerr, zlomený a nanicovatý -__-, Sleepwalker, zlomeny srdce, padající do neznáma
Komentáře (2)
Komentujících (2)