Utrpení
Po kůlu stéká, vpíjí se do té,
co darovala první nádech.
Lechtá, když teče po zádech
Proč mi tak brzo dochází dech?
Rudá růže vzešla z utrpení,
Jiný užitek z toho není,
Růže, sama jako kapka krve,
Jako potkání naše prvé.
Stejně jak zašlapali onu růži,
Tak vepsali nám do srdce tuží,
Že místa tu pro nás není,
Je tu jen to utrpení….
Už vychladlo tvoje tělo,
Naposledy políbím tvoje čelo,
Nic už tu pro mě není,
Jen a jen to utrpení.
Poslední nádech života,
Kat čeká, až viník dodýchá.
Viník, nic na něm není,
Jenom jeho utrpení…
Přečteno 415x
Tipy 18
Poslední tipující: no.signal, Vlk v rouše, jedam, Holis, Sýkorka07, Dedillope, NikitaNikaT., dandelion-meadow, Květka Š., Tacca, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)