....jaro?
Anotace: vždyť já neumím psát básně...
Jarní píseň
v kapkách deště
voní tíseň
bolí ještě
je tak blízko, je tak daleko
kdo, co? Jaro?
Jak Evino jablko
(Vždyť je sotva v květu…)
Nepochopí, tyhle verše
kdo kolem jde
Tiše, tiše...
Jde po špikách
V tom mechu mládí
co láskou srdce sladí…
Komentáře (0)