Sama
Anotace: Básnička.. o tom, jaké to je, když vás někdo opustí..
Sedí sama v rohu pokoje
V tmavé místnosti
Bez nikoho
Sedí sama v rohu pokoje
Po tvářích jí kanou slzy
Velké jako pingpongové míčky
Sedí tam, přemýšlí
Hlavou se jí honí spousta myšlenek
A vzpomínek
Sedí sama
Chce někoho vedle sebe
Ten někdo ale nikdy nepřijde
Unavena životem
Zklamána láskou
Překvapena lidmi
Sedí sama v rohu pokoje
Každý tichý zvuk
Se stává ohlušujícím
Kouká před sebe
Snaží se najít něco
Nějakou záminku
Sedí sama v rohu pokoje
Vnímá tmu
Vnímá city
Sedí sama a přemýšlí
Jak skončit to utrpení
Stačí pár vteřin
Sama v rohu pokoje
Sama se svým životem
Se sebou
A pak
Už jen zcela bez sebe
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)