Luna
Jsi moje Luna,
která se u mě zula.
Odešla,
a už nikdy nepřišla.
Chtěl bych Tě na zpátek,
vím nebude to tenhle pátek.
Tebe v srdci nosím,
a závist v sobě kosím.
Miluju Tě moc,
ale ptám se proč?
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)