Promiň, ale pokud kradeš, nejsi obětí poměrů, ale své vlastní blbosti. Neromantizuji zločiny, i když uznávám, že v dnešní době někteří prevíti můžou krást i vraždit, a přesto se jim nic nestane a žijí si v poklidu dál...Ale to už je jiná stránka věci.
05.05.2007 15:41:00 | ana
Shadowe, myslím, že jsem to napsal dostačujícím způsobem. Ale dík za názor
22.10.2005 14:37:00 | D.Angel
Napsáno slušně, téma silné..,jen si víc mohl napsat o tom, jak se stane z člověka obět systému..
21.10.2005 16:34:00 | WhiteShadow