Tahle básen mi tématicky příjde spíše slabší.., i když vím, že ty to umíš i jinak..Mohl bych se podepsat pod to, co tady napsala Triss, díky za ni a za další jako ona..
Máš co nabídnout, jde jen o to jestli si to uvědomíš nebo ne..
Je spousta způsobů jak do té hospody můžeš vyrazit,..co takhle s hlavou nahoru, se srdcem básníka?
21.10.2005 16:31:00 | WhiteShadow