Staří lidé
Schovaní za plotem,
znudění životem,
sedí za okny,
ochuzení o sny.
Pomalým krokem,
přežívají,
den co den,
dožívají.
Opuštěně,
v nadějí čekají,
poraženě,
každou neděli.
Na děti,
ty bez srdce,
na děti,
krásne po matce.
Přečteno 300x
Tipy 10
Poslední tipující: K.lara, ziriant, Isquieasuus, Nimo, excited, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)