Troska
Lidská troska se ze mě stala,
a ty ses mi jakoby smála.
Prý,že ses mě bála,
ale velkou ránu jsi mi dala.
Je to vina tvoje a taky má,
začala jsi to ty,skončil já.
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Princezna.Smutněnka, wigi.sama
Komentáře (1)
Komentujících (1)