Je mi těžko...
Anotace: znáte pocit,když vás něco hrozně tíží a táhne dolů? takové to,když už nevíte jak dál? další můj pokus,ze smutnýho období:(
Je mi těžko na dušičce,
jsem jako rybka chycená na udičce.
Jsem jako kytička, co uvadá,
uvadá, protože ztrácí sílu žít.
Jsem smutná a nevím, kudy dál jít...
Jsem jako svíčka, co zhasíná
jen smutné signály na svět vysílá.
Jsem jako slunce, co přestává svítit,
jako lesklý kamínek, co přestává se třpytit...
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
Komentáře (1)
Komentujících (1)