Cudzia chvíľa
Anotace: ...o samote a o smútku, sama medzi ľuďmi...
Stojím uprostred sveta,
nepýtaj sa ma kam hľadím!
Obkolesená šerom a územím lámp,
na zemi chodník a zašpinená ulica.
V mláke mŕtva hladina ticha,
Bezchybný portrét.
Oči bez cieľa sledujúce svoj odraz.
Ľudia naokolo s klebetami pod jazykom,
súcitné pohľady a moja beznádej,
perfektne doladený svet v architektúre mesta.
Cigaretový dym a plný zásobník sĺz,
Nepýtaj sa ma na príčiny !
Milenci v objatí, obyčajné bozky,
obnosené myšlienky o samote a moja závisť.
Hádky na balkóne, susedia na výmenu,
návyky, zlozvyky, apatia ma nedesí.
Zastavím sa pri tebe.
Ukáž mi svoj svetadiel, ja som z iného,
ukáž mi smiech a ja sa budem smiať,
v tvojej chvíli nájdem i tú svoju.
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: mamina, Petbab, enigman, labuť, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)