KAT
Natahuje kápi
Brousí ostří
Tvé dny života
Už brzy skončí.
připravuje se
zasadit ránu
rychle utnout
poslat tě k pánu..
potom sekne
hlava letí
do koše
mezi smetí
kápi sundá
otře čelo,
od krve
má celé tělo.
Odchází smutný,
Tohle snad nebylo nutný!!
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenni, Radek.oslov.Šafárik, Duhová
Komentáře (1)
Komentujících (1)