Mezi řádky
Anotace: však v Tvém pohledu ztracená...
Topím se v Tvých pohledech,
zase zastavil se mi dech.
Do noci zas se vkrádá,
kdo? Ta co má jen ráda.
Jen mezi řádky čteš,
nevím, co přesně chceš.
Vidíš to, co tady není,
je to iluze, sen či bdění?
Topím se v Tvém pohledu,
však plavat v něm nesvedu.
Do noci zase se mi vkrádá,
kdo? Nikdo, jen ta Tvoje zrada.
Jen mezi řádky čtu,
vidím vše, jen ne tmu.
Nevím, co dál mě tu čeká,
možná nic, možná odveta.
Přečteno 372x
Tipy 49
Poslední tipující: Holis, Sadistic Soul, Dota Slunská, Stoneman, NikitaNikaT., NiQuS, Isquieasuus, kleopatra.sedma, Bolemíra Nebeská, Vlk v rouše, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)