Velice smutná báseň!V poslední době se cítím podobně...Musíme bojovat!Píšeš moc hezky!ST
24.04.2009 16:38:00 | Mounkey
je to vypsaný smutek, pocitovka...není nutné aby byla dokonalá, stačí když pomůže...
24.04.2009 07:04:00 | nejsembásník
nekdy nejde psat vesele,,, kdyz cloveka na srdci neco tizi,,, neco co mu plany do budoucna nici...vid?
23.04.2009 07:08:00 | strašidýlko-střapatý
no, ja mam vyhrady, jak k rytmu basne, tak i k rymum, sem tam znele, sem tam ani neznele, proste nesedly, takze pro me je to malo propracovane, dalo by se s tim vic vyhrat...
22.04.2009 20:59:00 | saddova
Veselejší básně by ti neslušely, piš jak píšeš. Čím víc smutku v básni, tím míň v životě:)
22.04.2009 20:58:00 | Natálie T.