Sbohem
Přetěžká hodina
čas snad se zastaví
sbohem jsem dala ti
tak ať se zadávím!
A přec Ti děkuji
za krásné chvíle
za nové poznání
slast v plné síle.
Na cestu budoucí
ať štěstí ti posvítí
ať pro jinou srdce máš
mé žalem se zanítí.
Ach,mám Tě ráda!
To chvíli přetrvá
s nádechem jara
Tě v paměti uchovám.
Přečteno 368x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, Lenni, lucajda89, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)