Slzy
Anotace: každy ich pozná...
Slzy dažďa,
bielych kvetov,
slzy krvi,
krutých rán,
v spiacom srdci
ukrývam...
Slzy dážďa, suchých dní,
svetlo hasia v utrpení.
Hlasy spomienok, krásnych snov,
žijúci plamienok krehkých slov,
potápam v tichom speve,
vlastných omylov...
Slzy krvi, šípom v živom hneve,
trápia v bolesti, dušu v prázdnom tele...
Slzy svetla, nárek čiernych dní,
po návrate túžia, na miesto,
kde vietor spí...
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, ziriant, WAYWARD
Komentáře (0)