Negativ
Slzy z mých očí
kanou před nebeskou
branou
Svět se neúprosně rychle
točí
kytky vadnou
Tvé úsměvy chřadnou
Lidé chladnou
hlavně za léta
Hlava plná červotočů
Hadrové bezvýznamné figurky
promluvily
klamná iluze
Škoda
Tak krásná slova už zas
dlouho neuslyším :
Mám Tě rád!
Po sprše slov
i kry z žil se hnuly
A v korábu jsme pluli
do slovníku
cizích slov
Nevím, neumím asi číst
stejný každý list
Barevným podzimem
šeď
nevyvolaného
negativu
vzpomínek
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: Lenullinka, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, malý lachtánek, Kapka, Květka Š., WAYWARD, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)