Tma
Anotace: Dá se to popsat? Nemá to děj, má to jen myšlenku... a myšlenka je nepopsatelná slovy
Tiše se šeří a usíná den
Slunce šlo spát, my usneme v něm
Tma se už blíží a s ní její chlad
Za trochu lásky je každý z nás rád
Ptáci táhnou do teplejších míst
My bychom taky letěli pryč
Na zem padá rosa, studí jako led
To, co jsme řekli, chceme vzít zpět
Hvězdy svítí na cestu zlou
Těžkost bytí nutí nás plout
Mezi ploty, snem a realitou
Jako ti ptáci
Jen křídly mávnout...
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: BARBYE, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Lenni, Memento, Carver, jarmil
Komentáře (4)
Komentujících (4)