Anotace: krátké zabruslení do minulosti...
Take dobra, ale neco bych tam mozna poupravil, jen nevim co. Mozna me tam chybi nejaky brilantni obrat jako u minule, ale libi se mi za tip :P
26.04.2009 21:21:00 | Nergal
Je to jemné, smutné, ale moc krásné. A i když někdy nevím, co napsat, tak aspoň dávám típek ;)
26.04.2009 21:13:00 | Ariella13
Dílko mi až vehnalo slzy do očí, nevím, co jen na to říct... mlčky, tíško sedím... smutním.
25.04.2009 21:00:00 | NikitaNikaT.
nebudu ti tu mazat med kolem pusy, to ja proste nedelam a reknu ti rovnou, ze predchozi dilo na me udelalo 100x vetsi dojem nez toto.. premyslela jsem cim to je.. a asi vim.. myslenkou, tematem, je uplne jina...tohle mi nesedlo, je to takove nijake , tema tisickrat zpracovane a je tezke v tom zaujmout... no , snad jsi to pochopila...
24.04.2009 19:17:00 | saddova
Krásná... i když moc smutná.. vzpomínej na radostnější věci, na ty chvíle kdy vám spolu bylo nejlíp a netrap se tím že už to není, některý věci se musejí stát ať chceme nebo ne... ale to zas bude v pořádku... třeba jednou za tebou přijde a řekne ti že se jí po tobě stýskalo stejně tak jako tobě.. všechno může být.. nepřestávej doufat.. všechno bude zase dobrý sluníčko...
24.04.2009 16:15:00 | Sýkorka07