Nádech noci
Ospalým večerem
táhnou se moje zpěvy
Nočním ponurem
Na střechách měst
Nechá se nést
Jarní nálada koček
Ze špiček vrcholů
Do srdce mramoru
Padají stáda vloček
Osamělou ulicí
Táhnou davy mučící
Své blízké i vzdálené
V dálce komíny kouřící
Temnotou schválené...
Volají k nebesům
Chvějí se za větru
Jako koruny topolů
Vyjících do letu
Okřídlených vlků
V tvář
Vane zář
Oslnivá
Ospalým večerem
Přečteno 417x
Tipy 31
Poslední tipující: Oťas, PIPSQUEAK, vodnař, Vlk v rouše, Zpátky, Lea Aura, Woski, Holis, Anita Buchtová, padající do neznáma, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)