Naposledy
Je ráno, ze sna vytržení,
marně hledám slova,
inspirace pro mě není,
jen dokola se točí, hlava.
V další svítání jsem nechtěně procitl,
tvou postavu jsem ve snech zahlédl.
Na prázdné cestě,
úplně sama,
v šedivym městě,
šla jsi tam a...
V očích tvých se smutek odrážel,
a smíření se jimi lesklo,
a já v tu chvíli zase chtěl,
aby mi srdce třesklo.
Nebo abych směl zas tvým být,
kéž víš, že snil jsem, pro tebe žít.
Každý sen však jednou končí,
lidé přichází i se loučí,
a před smrtí je prý každý sám,
do jejích sítí se zamotám.
Naposledy
Přečteno 347x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Emira, padající do neznáma, strašidýlko-střapatý, shakespeares
Komentáře (3)
Komentujících (3)