Anotace: ...jo, je to špatně:)...bobku, promiň mi to...až budem spolu péct ty veverčí nožky, bude všechno dobrý, slibuju...:-* ...přísahám...
Tak polehoučku brouzdám si mezi řádky a nádech smutku men provází... chjojky.
27.04.2009 20:27:00 | NikitaNikaT.
z tý předchozí basnicky jsem mela pocit.. že jsi stastna :)... ale.. kyzopadne jsem raa ze jsi.. rada :)
26.04.2009 13:57:00 | stmivani.na.lepsi.casy