Anotace: :-((
Auvaj jauvaj, ten konec mne tak bodl... je mi prosím řekni, že se to nestane... znám jeden příběh, kdy to ten dotyčný udělala...
27.04.2009 20:39:00 | NikitaNikaT.
není to až tak, jak jsem napsala,
život bych si asi nikdy nevzala,
jen mám teď o něj hrozný strach,
mám stále slzy na řasách
Čeká ho totiž těžká operace a tak se raději úplně odmlčel, má představu, že kdyby už se nevrátil, bude to pro mě lehčí, jenže je to úplně jinak...
tak nám držte palce... hodně sil, příteli...
26.04.2009 21:46:00 | nejsembásník
kdyby ses oběsila, svět by přišel o jednoho užasného básníka...
26.04.2009 11:20:00 | strašidýlko-střapatý