Hľa za šera pred príchodom večera.
Vychádza z voňe chladu melanchólia...
Poznáš ten pocit?
Sťa kvapka ľadová padá na srdce žeravé,
či vidíš tam úkryt?
Kde duša skrčene tlačí sa v kúte?
Či pomôže jedine útek?
Z vône zloby, utrpenia a úzkosti?
Čo vykonalo by tvoje srdce?
Keby malo byť bleskami ušliapané?
Mne pomôže jediné...