Klink, cink...
Anotace: dlouho jsme je znali a teď tohle...
(.)
Jak básníci bez nápadu
tvoří verše z jehel
Zatáhnem nebe
deštěm břitů
Zasáhnem sebe
bez soucitu
Nadějemi zpřetrhaných stébel
cestu prve květnou
vysteleme
Klink klinkiklink klink
umíráček srdcím zvoní
Klink cink
dnes to krví voní
vyvražděný Betléme
Dnes budeme jásat
ač se nikdo nesměje
že mezi dětmi leží
rozetnutá naděje
(.)
Přečteno 308x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hanele m., Házté, Holis, Tygropes, Mario de Janiero, zlomeny srdce, shakespeares, Churry, jita.1965, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)