Prázdno
Anotace: divím se, že jsem ještě něco napsal
Hladím samotový listí,
snažím se najít cestu svou,
tam v korunách stromů,
tisíc střípků letí mi hlavou.
Zamotán v závojích vlastního chladu,
čím dál tím větší prázdnoty,
upadám, jen otázky další kladu,
vzpomínky, já a ty.
Květy nevoní,
hudba nezní,
hvězdy nesvítí,
a srdce není.
Ne svět se nezměnil,
to jenom já,
sny jsem zatratil,
naděje má..
Prázdnota nesmírná,
je nejhorší tmel,
s ní je vše marný,
jen další žel.
Cítíš to prázdno?
Jde něco cítit?
Když upadneš na dno,
proč se vzchopit?
Když všechno je prázdný.
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lenullinka, Isquieasuus, lucajda89, dream in emptiness, strašidýlko-střapatý, padající do neznáma
Komentáře (4)
Komentujících (4)