Marnost
Anotace: Někdy si říkáme má cenu v životě o něco usilovat když vše jednou skončí?
Svět je jako malá díra
co doní všechno spadne,
ztratila se už naše víra,
všechno jednou zvadne.
Na dně téhle malé díry,
leží všechno živé,
přesáhlo to stropec míry
a nebude to jiné.
Komentáře (0)