Odpočívej
Anotace: ..stále tě máme v srdci..
Sbírka:
TOBĚ
Stále tě máme v srdci,
stále zapalujeme svíci.
Všichni na tebe myslíme,
že jsi s námi věříme.
Zavolali si tě andělé,
nebylo to veselé.
Odešel jsi v doprovodu Yesterday,
kdykoliv klidně zavolej.
V klidu odpočívej,
občas se dolů podívej.
Přečteno 418x
Tipy 9
Poslední tipující: Kallkaa, Házté, kikis, Juraj Hrom, Meriel, Květka Š., nejsembásník, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)