Závislost
Nemoc hojí jedem
vždy jen na okamžik
ústa si maže medem
nevidím to na piknik
ze člověka v šelmu
v okamžiku změní se
zakládá si firmu
rychle, no tak, vzepři se
chce jediné, jenom to
kvůli tomu létá
přitom dává najevo
šelma kouše, drápá
je čas stránku otočit
zamyslet se nad sebou
její nemoc polapit
bere sílu velikou
pro krále já klidně padnu
slib já dal a miloval
ač to někdy stálo slzu
já jsem sebe daroval.
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)