Vzpomínka
Až přijdu zase po čase,
tak vychrtlá a jiná,
budu viset na vlase -
ty radši nevzpomínáš.
Jen sliby plané a úsměv pálí,
jen něco po větru a mávání v dáli,
jen šmouhy zůstaly z toho, že jsme se kdy smáli.
Odejdi pryč a slovo "navždy" bude: jak jsme si přáli.
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Nergal
Komentáře (1)
Komentujících (1)