Večerní pozdrav
Anotace: ..ať se jednou schledáme..
Sbírka:
TOBĚ
Každý večer hoří svíce,
nepříjdeš už více.
Plamínek vždy zapálím,
tímto tě pozdravím.
Do noci září světýlko,
usměj se na nás malinko.
My ti zdola máváme,
ať se jednou schledáme.
Přečteno 651x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Květka Š., Házté, Juraj Hrom
Komentáře (2)
Komentujících (2)