Modlitba
Prosím, bože! Anděli!
Či ti, co mě slyší:
Ať ti, co lásku nechtějí
či jsou k citům hluší,
otevřou svá chladná srdce
a druhým už neublíží.
Kol je lásky plno přece!
A ta smutná tíží...
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Rotorx, co zivot dal i vzal, Markéta Hl., Duhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)