"Tati"
Anotace: Kéž by to všechno způsobila jen hloupá hádka..
"Tati"
Tehdy jako by mi vyskočilo
srdce z maličké hrudi
Brečela jsem jako šílená
a řev nepřestával
Vyrazil jsi z pokoje
a vztekle bouchnul dveřmi
Za sebou, spokojen
jen moje srdce
tam samo stálo dál
a smutně klepalo
a čekalo, až přijdeš
otevřít
ale tys nepřišel.
Možná proto moje srdce
pro tebe přestalo bít
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Kamil Princ, al-pacino, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)