Anděl
Poznala jsem anděla
a i když jsem se bránila,
tak přála jsem si ho jen pro sebe,
chtěla jsem za ním do nebe.
Anděla jsem měla moc ráda
a chtěla ho za kamaráda,
přinesla mi radost a smích,
andělem zůstane v očích mých.
Věděla jsem ,že se mi z života vytratí
a že už se zpátky nikdy nevrátí,
anděli,tolik mi chybíš,
že život jsi mi převrátil naruby nevíš.
Ukázal jsi mi,že život může lepší být,
začala jsem o hezkých věcech snít
a přesto,že už nemůžu stejná být,
tak umím si teď mnoha věcí víc vážit.
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, strašidýlko-střapatý, Květka Š.
Komentáře (0)