neptej se mě
Neptej se mě,co je štěstí,
nevím,co to znamená,
pro mě jě to jenom slovo,
má duše je zraněná.
Zeptej se mě,co je smutek,
jsem z něj celá zmáčená,
brodím se v něm ve dne,v noci,
jsem v něm až po kolena.
Netej se mě proč se trápím,
sama neznám odpověď,
kdy se zas k životu vrátím,
jen přežívám,snáším tu šeď.
Ptám se tebe,
proč mi z toho nepomůžeš ven?
Odpověď já nechci znát,
přinesla by slzy jen.
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, strašidýlko-střapatý, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (2)