Anotace: Vlčí dech ať nepoznáte - jen lásku a úsměv ať máte ...
To mi připomnělo, proč se říká "člověk člověku vlkem" (vlci jsou v tom nevinně)...
06.05.2009 09:09:00 | Hazentla
Krásně napsané, ale strašně smutné. Doufám, že se třeba jednou dočkáš něčeho o čem budeš moci psát i z radosti. MOOOOOOOOOOOOOOC bych TI to přála!!!!! :)
05.05.2009 18:52:00 | Anne Leyyd