Útěk
Anotace: tyhle verše vznikly už dříve,ale zkouším se z toho vypsat pokaždé, když je ouvej
Chci se vypsat z bolesti,
z hněvu, zlosti, lítosti.
Chci vypsat se z života,
smazat dny bytí,
chci se vymanit z tohohle žití.
Písmena malá nestačím psát,
chci se vypsat z životních ztrát.
Chci, aby papír cítil ten srdeční řev,
ochutnal pocit kroucení střev.
Tužka se snaží, ze srdce mizí stíny úzkosti,
ale stejně jsem pořád plná dusivé bolesti...
Komentáře (2)
Komentujících (2)