Pro všechny řidiče!!

Pro všechny řidiče!!

Anotace: Někdy jsou řidiči tak bezohlední...

Vítr si hraje s mými vlasy,
užívám si té nekonečné krásy..

Přede mnou prázdná silnice,
co víc si můžu přát, snad už nic více!!

Ještě trošku plynu, větší rychlost,
připadá mi, že toho pocitu nikdy nemůžu mít dost.

Na co zpomalovat, tuhle cestu znám i poslepu,
vesnici proletím, jsem pryč v cuku letu.

Sleduju domy které míjím, slévají se v jednu šmouhu,
snažím se brzit, ale najednou to nejde, nemohu...

Ležím na zemi, pomalu začínám vnímat,
slyším sirénu, proč nemohu se hýbat??

Co se stalo??
Vidím ženu, zvedá ze země dítě,
Néé, chce se mi křičet, vezmi si raději mě!!

Všechno se dává do pohybu,nosítka, siréna, hlasy, pak klid...
Bojím se, co bude dál, takhle to nemělo být!

Po čase opět jedu přes vesnici,
zastavím se, zapálím svíci..

Dítě šlo do nebe, já zůstala na zemi,
snad odpustí mi, říkám si a zvedám zrak k nebi...
Autor Tea17, 06.05.2009
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: Moliere, Dedillope, Bíša, danaska, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak říká slogan - nemyslíš, zaplatíš. A já k tomu dodávám, že je to pěkně zpracované. Až z toho mrazí.

06.05.2009 12:25:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí