Tam,kde se sejdeme
Městské stoky,plné zčernalých výkalů,
šedé postavy bezprizorních boháčů,
předčasně zestárlý ve svých touhách,
narozeni v cizím století,
svoboda vstříc beznaději,
jsem jedním z nich,toho stáří se však bojím,
šanci mu nedám,
tu jedinou jistotu raději povolám,
osvobozen,jak doufám,
bolest,snad bude milosrdná
Horký dech pekla,osvícenost přináší,
na podnose z ryzího zlata,dábel pokrm pojídá,
jak očarován jsem,ta libá vůně spáleného masa,
rozžhavená pouta na údy oblékám,
bílé kosti vyjeveně hledí z čerstvých ran,
přicházíš,mé já s laskavýn pohledem od těla odděluješ,
a na rožni,svůj poslední chod,
s nostalgickou chutí připravuješ
jak očarován jsem,ta libá vůně spáleného masa,
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)