Pročotázky
pročotázky
navenek mlčí
slepnou leskem černých skel
opačným směrem září
žehnou mě
na popel
co se svatozáří
která mění směr
spolu s vlasy
zoufale ji trhám asi
možná bys to vědět měl...
já umírám
mistrně předstírám
banálními kousky
mažu tvé tušení
pokleslé umění...
Přečteno 330x
Tipy 25
Poslední tipující: Marfuša, NikitaNikaT., Holis, Bíša, crac, enigman, Zpátky, Psavec, Verena, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)