duše
Včera se mě duše zeptala,
proč jsem ji jen svlékala.
Já jí na to odpovím,
že to vlastně netuším.
Moje duše se mě ptá,
proč jsem jenom taková.
Asi je to úděl můj,
tak mi to duše má neztěžuj.
Duše se mě zeptá znova,
proč na papír píšu slova,
slova,co se rýmují,
ve verších si tancují.
Tak se neptej,duše moje,
a vrať se na místo svoje,
pomoz mi můj úděl nést
a sveď mě ze špatných cest.
Přečteno 380x
Tipy 12
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Květka Š., strašidýlko-střapatý, shakespeares, Sýkorka07, Gabriell's tears
Komentáře (3)
Komentujících (3)