To je život...
Anotace: je to déšť? jsou to slzy? ...
Vlak se řítí krajinou
Kapky deště bubnují do oken
S náladou podivnou tak jinou
Řítím se svým neznámem
Údolí - trhlina v mé krajině
Vede přes ně most? Či viadukt?
Zřítím se, či překonám je bezpečně?
V mysli už slyším kroutícího se železa zvuk
Kapky o okno se rozplácnou
Pak stékají po skle dolů
Spojují se v tu větší či menší proud
Odplaví prach cest a nános bolů
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, Mbonita, FrankB
Komentáře (1)
Komentujících (1)