Anotace: jen takový plynutí
Rozhodně tu nejsi na nic :) Každý má tu někde své místo i někoho, komu na Tobě určitě záleží, a věř, že až přijde čas...budeš tím nejšťastnějším na světě, a nejen Ty! :)
Jen to nevzdávej...
09.05.2009 20:28:00 | padající do neznáma
Já zase vím jinou věc: TY TADY rozhodně nejsi na nic! Píšeš moc pěkně a upřímně ale opravdu, na něco a pro někoho tady JSI! :)
09.05.2009 13:55:00 | Anne Leyyd